Par bučica je sve što vam treba: Trening program za cijelo tijelo dovoljan za ogromni napredak

Tri dana - tri treninga

Jednoručni tegovi poznati kao bučice, predstavljaju najkorisniji dio opreme za izvođenje vježbi snage.

Par bučica je sve što vam treba: Trening program za cijelo tijelo dovoljan za ogromni napredak

S njima je moguće izvoditi vježbe za doslovno svaki dio tijela, pa nije ni čudno što postoje trening programi za kompletno tijelo u sklopu kojih se ne koristi ništa drugo od opreme do para bučica.

Jedan od takvih trening programa koji se sastoji iz tri treninga za cijelo tijelo donosimo u nastavku teksta, a koji se izvode kružno tako da se nakon tri dana vježbanja napravi jedan dan odmora, a zatim se krene u novi trodnevni krug treninga.

Treninzi u prosjeku traju do 30 minuta, pogodni su i za muškarce i za žene, a trebalo bi ga se držati osam sedmica, nakon čega su ozbiljni pomaci u fizičkom smislu zagarantovani.

Komentari (2)

Interesantno

Branko Mofardin

Samo ne znam koji strucnjak je ovo ovako sastavio. Ccc

Poznato nepoznat
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak