1 1/7

Jedite masnu hranu

Kako smršati: 7 namirnica koje pružaju duži osjećaj sitosti
Kako smršati: 7 namirnica koje pružaju duži osjećaj sitosti

Iako vam unos još više masti možda djeluje čudno ako je vaš cilj da smršavite, unos nezasićenih ili "dobrih" masti može vam pomoći da se duže osjećate sito. Nezasićene masti pomažu organizmu da pravilno funkcioniše i apsorbira određene vitamine. Masti koje se nalaze u avokadu i maslinovom ulju mogu vam pomoći da obuzdate vašu glad.

Komentari (1)

Krastavci,ali sveži,su najbolji za gubljenje kilograma bez jojo efekta. Daju osecaj sitosti,nemaju energetsku vrednost, dobar antioksidans i nisu skupi. Svaki dan jedite sveze krastavce, same ili kao salatu sa 1% jogurtom sa veoma malo soli, u kolicini pola obroka. Zamenite pola obroka sa krastavcima a mozete jedan obrok ceo jesti samo krastavce. Obavezno svaki dan piti najmanje i 2 l ciste vode. Iznenadicete se kako se topite a izgubljeni kilogrami sa krastavcima vam se nece vratiti. U zdravlje dragi prijatelji!

Jozefa Vasic
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak