2 2/3

Pivo, luk, bijeli luk, brokule, karfiol, vino

Hrana koja najviše izaziva gasove
Hrana koja najviše izaziva gasove

Pivo je bogato sumporom - hemikalijom koja sama po sebi ima prilično težak i specifičan miris. Kada se to pomiješa u želucu sa enzimima i svim ostalim plinovima, postaje jasan ostatak procesa... Isti slučaj je i sa lukom, bijelim lukom, brokulama, karfiolom, pa i vinom.

Komentari (0)

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak